Ο καφές θέλει κουλτούρα

Γευστικός, Αρωματικός, Νοστιμότατος...

 Αυτές είναι εκφράσεις που θέλουμε να ακούμε από τους πελάτες μας όταν δοκιμάζουν τους καφέδες μας.  Παρ'ότι η γεύση είναι κάτι αρκετά υποκειμενικό, οι καλοί καφέδες μένουν στη μνήμη μας... Για να το πετύχει όμως κάποιος αυτό υπάρχουν πολλοί παράγοντες, από την αγορά της σωστής πρώτης ύλης που είναι το πρωτεύον βήμα στη σωστή κατεύθυνση. Μετά έρχεται το παρασκευαστικό κομμάτι το οποίο απαιτεί πολλή εκπαίδευση και εμπειρία για να πετύχεις το σωστό αποτέλεσμα. Εμείς ψωνίζουμε μόνο από Έλληνες Ψήστες και Εισαγωγείς Καφέ από Χώρες και φάρμες που παράγουν προιόν Ανώτερης Ποιότητας και Επεξεργασίας. Από εκεί και πέρα εφαρμόζουμε πρακτικές για το καλύτερο δυνατόν σταθερά γευστικό αποτέλεσμα. Υπάρχουν εκατοντάδες λεπτομέρειες που αφορούν τη σωστή παρασκευή Εσπρέσσο είτε σε κρύους είτε σε ζεστούς καφέδες για τις οποίες δεν χρειάζεται να αναφερθούμε τώρα αλλά είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά...